dimarts, 24 d’abril del 2012

Sant Jordi ben acompanyats!!!

Aquest Sant Jordi hem ampliat una iniciativa que ja fa temps que s'estava gestant i ja haviem portat a terme en alguna ocasió. Es tracta d'un projecte de convivència on els alumnes més grans acompanyen als més petits quan sortim de l'escola i fem activitats conjuntes. D'aquesta manera fomentem la seguretat en els més petitons i la responsabilitat en els més grans, així com també la interrelació entre els alumnes de l'escola i els infants del poble.

En aquest cas es tractava de fer una passejada pel poble per gaudir de la Diada de Sant Jordi i de les seves peculiaritats. A continuació fèiem un recital de poesia obert a tothom.

Ens vam organitzar per grups i l'alumnat de cicle mitjà i cicle superior vam fer-nos càrrec d'acompanyar l'alumnat d'educació infantil. Un cop tothom va tenir acompanyant vam sortir de l'escola en direcció a l'escola bressol per tal d'oferir la nostra col·laboració i gaudir de la passejada amb els més petitons. Els més grans van agafar els cotxets i cap a les paradetes que hi falta gent! No sabeu com va gaudir tothom i de quina manera els més grans es desvivien per fer que els més petitons estiguéssin ben a gust.

 Un cop acabat el recital de poesia vam tornar cap a les respectives escoles amb els nostres flamants acompanyants.

Va ser una experiència molt enriquidora i feia un goig de veure... tenim moltes ganes de tornar-ho a repetir!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada